Een volbloed nostalgicus die daarbovenop geschiedenis studeerde. Het moet niet verwonderen dat er geen dag voorbij gaat dat Binocle niet in het verleden graaft, het probeert te ordenen, wat te bewerken, om te toveren tot iets tastbaar (op de blogpagina vind je daarvan voorbeelden). Wil je dat één en ander van jouw geschiedenis wordt vastgelegd? Ziehier:

FullSizeRender 12.jpg

vastleggen van het heden

Binocle maakt iets van je vakantieherinneringen, ze blijven niet langer in een doos of op je computer hangen. Binocle is discreet aanwezig op je feestgebeuren of drempelmomenten. We leggen het moment en de impressies van de aanwezigen op originele manier vast.

ter herinnering aan.jpeg

Een duik in het verleden

Binocle luistert naar jouw verhaal en dat van je familieleden en reconstrueert zo je 'wortels': wie waren je voorouders, wat hield ze bezig, waar woonden ze en waar waren ze goed in? We maken een geschreven portret van een groep, een familie of van één belangrijk persoon die je wil koesteren. 

IMG_0639.JPG

van herinnering naar 3D

Wil je een belangrijk persoon dichtbij hebben? Binocle maakt, samen met Ojabok, van een verhaal een vorm in 3D. Dat kan een broche zijn, een popje, een kijkdoos of iets anders dat goed past bij die belangrijk persoon.