Paukeslag & Proficiat!

Foto op 13-07-18 om 11.08.jpg

Je hebt op een knop geduwd waarvan je niet wist wat er zou komen. Vroeger stond daar mijn 'contact' knop, maar niemand duwde erop. Bij KA-BOEM heb je wel geduwd, en er is niets ontploft! Kleine durver, grote avonturier! 

Belonen zal ik je, want hier zit je aan de 'achterkant' van mijn website, waar ik niet alleen mijn mooiste kantjes toon zoals dat gebruikelijk is op websites. je bent hier een beetje in de binnenkant van mijn hoofd, waar je kan zien wat ik écht denk. Een beetje zo dus (zie foto): 

 

steven de foer.jpeg

Waarom ik dat doe? Omdat me al een aantal dagen het gevoel bekroop dat het allemaal zo afgeborsteld is, als mijn mooie teksten waar ik hard op werk en waar niets mis mee is, maar waar ook bijna niemand op reageert. Dus wilde ik eens iets 'anders' doen en dat idee heb ik gisterenavond laat, 12 juli 2018, gekregen omdat een aantal dingen samenkwamen. Ten eerste de heerlijke column van Steven de Foer gisteren in de Standaard over een meisje dat in plaats van 'TEST, TEST, 1, 2, 3, TEST' in de micro roept voor de start van een persconferentie, een prachtig Frans gedicht debiteert. Wat een fijn geschenkje voor al die journalisten! Je vindt dat tekstje hiernaast.

Een tweede impuls kwam er door een heel fijn e-mailtje dat ik kreeg twee weken geleden, van een fijn persoon waarmee ik vergaderd had en die nadien mijn website had bekeken en me het volgende schreef:

Schermafbeelding 2018-07-13 om 11.32.05.png