Paukeslag & Proficiat!

Foto+op+13-07-18+om+11.08.jpg

Je hebt op een knop geduwd waarvan je niet wist wat er zou komen. Vroeger stond daar mijn 'contact' knop, maar slechts enkelingen duwden om nadien écht contact te nemen. Bij ‘BOEM’ heb jij wel geduwd, en er is niets ontploft!

Jij, kleine durver & grote avonturier! 

Je bent beland aan de 'achterkant' van mijn website, een beetje zoals de binnenkant van mijn hoofd, waar je kan zien wat ik écht denk. 

steven de foer.jpeg

En dus ik denk: wat denken de mensen eigenlijk die op mijn website komen? Vinden ze het goed, flauw, inspirerend, oppervlakkig, geweldig, ….? Ik heb er geen idee van… want men komt wel kijken (U weet dat niet, maar ik kan zien hoeveel mensen er op mijn website komen en welke persoon (een nummer, ik zie geen naam) wat bekijkt (zijn dat die cookies?)), maar slechts weinigen laten ook een bericht.

Dus door een samenloop van twee dingen heb ik iets bedacht.

De samenloop:

  1. Ten eerste de heerlijke column van Steven de Foer ooit in de Standaard: over een meisje dat - vòòr de start van een persconferentie - in plaats van 'TEST, TEST, 1, 2, 3, TEST' in de micro te roepen, een prachtig Frans gedicht debiteert.

Wat een fijn geschenkje voor al die journalisten! Je vindt dat tekstje hiernaast.

  1. Ten tweede een heel fijn e-mailtje dat ik kreeg even geleden, van een fijn persoon waarmee ik vergaderd had en die nadien mijn website had bekeken en me het volgende schreef:

Schermafbeelding 2018-07-13 om 11.32.05.png

Zulke berichtjes sturen mensen niet zo vaak, terwijl ze misschien wel iets gelijkaardige denken.

Nu bedacht ik: als u zo’n durver bent - u drukte immers op de BOEM-knop! - dan durft u me beslist ook wel een berichtje sturen om te zeggen wat u leuk vond op de website, of ontroerend, of waar u het oneens mee bent, of om een tip te geven, of om …..? Als u dat durft, bent u naast een durver ook gewoon een GOED MENS, want dan maakt u iemand blij, en het kost u nauwelijks iets, behalve een halve minuut tijd! Hieronder staat een knop om een bericht te sturen:

Wat u nog kan doen is: de link van mijn website (www.binocle.be) doorsturen naar iemand en hem aanmoedigen om zich in te schrijven op mijn nieuwsbrief, zie het als een geschenkje dat je geeft, want alles wat hier op deze website staat zijn tips en ideeën, en daar kan toch niemand echt tegen zijn, wel?

Van harte,

Binocle (Sabine)