Binocle organiseert jouw culturele citytrip naar Londen

Vanaf eind november word je in London cultureel verwend! 

Op 23 november opent in Tate Modern een retrospectieve van Modigliani.

Tegelijkertijd loopt er in datzelfde Tate Modern een tentoonstelling over de impressionisten (Pissaro, Monet, Sisley, Derain en tijdgenoten) die door hun vlucht voor de oorlog in Frankrijk hun heil vonden in Londen. De wisselwerking tussen Franse en Britse kunstenaars, kunsthandelaren en mecenassen wordt blootgelegd, en je krijgt een prachtige inkijk in hoe Londen gepercipieerd werd door de Franse artiesten.

En nog meer schilderkunst van Franse makelij met het werk van Soutine. Ik leerde deze schilder onverwachts kennen, terwijl ik het musée de l'Orangerie in Parijs bezocht, en werd omvergeblazen door de kleur, de penseelstreken en de formidabele weergave van zijn modellen. Vanaf midden oktober zijn Soutines portretten te bezichtigen in een van de mooiste en meest verborgen musea van London - the Courtauld Gallery.

Heb je zin om naar deze tentoonstellingen te gaan, tussendoor bijzondere winkels  en nieuwe restaurants te ontdekken? Binocle maakt voor jou een programma op maat en boekt alles. Vraag meer info via info@binocle.be of via deze link.