Je grootvader op de boezem

IMG_0637.JPG

Ooit kreeg ik van Ilse een broche cadeau waarop een meisje stond dat mijn trekken had en waarvan iedereen die het ziet ook écht denkt dat ik het ben. Dat is niet zo, maar ik vond het idee wel hartverwarmend dat je met iemand die je kent (jezelf of een dierbare) op je borst rondloopt. Ik heb dat idee dus toegepast en de 'look en feel' van de broche die ik van Ilse kreeg, geleend om er onze eigen versie van te maken  (ik beken open en bloot: ik heb dus een idee geleend van een ander).

De foto's van familieleden zijn nu broches geworden. Ik doe het digitale werk en mijn zus - die onder de naam Ojabok werkt - maakt de broches. (Ze maakt nog heel veel andere prachtige dingen die u hier terugvindt). We hebben inmiddels al wat broches gemaakt voor andere mensen en als u zin hebt om met iemand die u lief is op de borst te lopen, kan u het ons gerust vragen

IMG_0636.JPG
IMG_0638.JPG
IMG_0639.JPG
IMG_0635.JPG