Organiseer een intiem huisconcert en maak al je goede voornemens waar!

thumbnail_IMG_4210.jpg

Vorig jaar rond deze tijd organiseerde Binocle een Russisch Salon om de Russische Revolutie van 100 jaar eerder te herdenken. Violiste Tatjana Scheck en pianist Urbain Boodts speelden toen de Russische ziel uit hun lijf en dat werd heel erg gesmaakt door het publiek. Zij vormen een duo dat zich toelegt op het rijke repertoire voor viool en piano.

Een huisconcert als de beste en mooiste manier om je goede voornemens waar te maken: meer cultuur, meer rust (want thuis) en meer vrienden zien in het nieuwe jaar!

Op eenvoudige vraag spelen Tatjana en Urbain ook huisconcerten. Daarbij kiezen ze vaak voor ‘klassiekers’ als Mozart, Schubert of Beethoven, in combinatie met minder bekend werk. Het programma duurt een uur en wordt voorzien van tekst en uitleg. 

thumbnail_IMG_2764.jpg

Kamermuziek is, zoals het woord aangeeft, oorspronkelijk niet voor grote concertzalen gecomponeerd maar komt in de intimiteit van de huiskamer erg tot haar recht. 

Enige voorwaarde is dat je een goede en gestemde piano in huis hebt (of je moest bereid zijn er voor de gelegenheid eentje te huren, maar daar moet je wel zelf voor zorgen).

Voor meer info: mail naar tatjana@scheck.be

Niet twijfelen!