In de agenda juni en juli

Philippe Decouflé - Nouvelle Pièce Courte

Nouvelle pièce courte

Nouvelle pièce courte

deSingel nodigt haar 'Vrienden' af en toe uit om een voorstelling mee te pikken. Deze keer is dat een voorstelling van choreograaf Philippe Decouflé waarin hij vijf korte stukken presenteert. Aan de foto te zien wordt het kleurrijk en acrobatisch. Bedankt aan deSingel om haar 'Vrienden' uit te nodigen. Iedereen kan 'Vriend' worden van deSingel! 

 

 

Anthony Caro bij museum Vanbuuren

Anthony Caro bij museum Vanbuuren

 

 

Bezoek aan Brussel

Deze week op het programma een bezoek aan ten minste twee tentoonstellingen in Brussel. Het is een schande, maar we raakten nog niet tot bij Rik Wouters (nog tot begin juli). Daar kijken we al lang naar uit en iedereen die het zag is laaiend enthousiast. Ook een bezoek aan museum Vanbuuren, een prachtig klein pareltje dat vandaag een van de grootste Britse beeldhouwers in haar tuin toont - Anthony Caro. 

Als er nog tijd over is, wil ik absoluut nog even binnenspringen bij ADAM, The paper revolution. Sovjet Graphic Design & Constructivism (1920-1930).

Schilderij van Rik Wouters, nog tot 2/7 te zien in het KMSK

Schilderij van Rik Wouters, nog tot 2/7 te zien in het KMSK

Brussels Design Museum. The Paper Revolution

Brussels Design Museum. The Paper Revolution

Avant premiere van een kortfilm afstudeerproject

Ines Eshun studeert dit jaar af als veelbelovend filmregisseur. Ik mag volgende week naar de Avant-Premiere gaan kijken van haar afstudeerproject 'het leven van Esteban' in Cinema Zuid (Antwerpen)!

Halka - Le Groupe Acrobatique de Tanger

Samen met de kinderen naar acrobatie op het zand. Na de voorstelling van het Collectif Malunés hebben ze de smaak helemaal te pakken.

 

Uitrusten op de Maas

We plannen een daguitstap rond de Maasstreek met o.a. het prachtige dorpje Oud-Rekem. Als kampeerinitiatie voor de kinderen landen we 's avonds op een vlot in de Maas. Een beetje spannend.