Impressies van het eerste Russisch Salon

Op 14 november kwamen 85 geïnteresseerden naar het Russisch Salon van Binocle in het huis Happaert. De aanwezigen waren vol lof over de muzikanten Tatjana Scheck (viool) en Urbain Boodts (piano) die stukken speelden van Schnittke, Glazoenov en Prokofjev. De schilderijen van kunstenaar Maartje Elants konden op heel veel bewondering rekenen en de mensen hingen aan de lippen van Prof. Lien Verpoest die duidelijk de gave van het woord heeft en bezielend sprak over de Russische geschiedenis tussen 1870 en 1930. Met dank aan Ellen Wezenbeek van Huis Happaert, aan Jarl Vanden Broeck van The Cook Stays en aan Vedett voor de sponsoring, en aan uitgeverij EPO en Hans Tubbax van VBK.

Met dank ook aan Ka Steels en Noëlle, Pauline en Matthias voor de helpende handen!

Wie op de hoogte wil blijven van andere evenementen schrijft zich best in op de Binocle nieuwsbrief.

En als u enthousiast bent over Binocle, is het altijd leuk om een goede recensie te krijgen op Facebook! Duw dan gewoon even op de knop hiernaast!